Dipercayai

Polarsteps - Travel Tracker

apps
39.74MB
Muat Turun
Muat Turun Stor 50 - 250
Versi 3.2.1.1 1 tahun yang lalu

Perihalan bagi Polarsteps - Travel Tracker

Polarsteps secara automatik menjejaki laluan anda dan tempat yang anda telah lawati semasa anda dalam mengembara. Hanya bawa telefon anda dalam poket dan aplikasi akan mencipta jurnal kembara anda yang indah.

Setelah disambungkan ke internet, laluan kembara, lokasi dan foto anda akan dipindahkan dengan lancar ke profil pengembara peribadi anda, di mana laluan anda diplotkan di atas peta dunia berwarna-warni yang mudah dikongsi dengan rakan dan keluarga. Di penghujung perjalanan, anda boleh segera menempah album foto untuk dicetak.

** CIRI-CIRI **

JEJAKI LALUAN ANDA

Secara automatik menjejaki laluan anda dan tempat yang anda lawati tanpa mengeluarkan telefon dari poket anda.

BERSIAR BERSAMA RAKAN DAN KELUARGA

Ikuti rakan & keluarga anda dalam perjalanan mereka dan berasa seperti anda berada di tempat duduk penumpang.

BANDINGKAN STATISTIK KEMBARA ANDA

Dapatkan gambaran terperinci perjalanan anda dan mengenang kembali perjalanan anda, termasuk statistik seperti tempoh perjalanan, jumlah negara yang dilawati dan jumlah jarak anda liputi.

DAPATKAN ALBUM FOTO SEGERA

Hasilkan cetakan album foto yang indah merangkumi statistik kembara dan laluan anda.

PENJEJAKAN BERFUNGSI DI LUAR TALIAN

Jejaki keseluruhan laluan anda tanpa disambungkan ke internet. Aplikasi akan menyegerak secara automatik apabila anda kembali dalam talian.

KONGSI DETIK ANDA

Simpan sendiri kembara anda atau kongsikan pengalaman anda dengan pengikut di dalam dan di luar Polarsteps. Anda juga boleh menyiarkan terus ke Instagram, Facebook, Whatsapp dan saluran sosial yang lain.

PENGGUNAAN BATERI YANG MINIMUM

Travel Tracker kami hanya menggunakan 4% tambahan untuk sehari penuh kerana aplikasi menggunakan teknologi pintar untuk menentukan lokasi anda.

KAWALAN PENUH PRIVASI

Jejaki perjalanan anda secara sulit, kongsi dengan rakan dan keluarga di rumah atau memberi inspirasi kepada seluruh komuniti! Anda mengawal siapa yang boleh melihat diari kembara / blog kembara / jurnal kembara anda.

AKAUN TIDAK DIPERLUKAN

Rakan anda boleh mengikuti perjalanan anda tanpa memiliki akaun. Hanya kongsikan pautan perjalanan rahsia anda dengan mereka dan mereka boleh menyemak pengembaraan anda melalui laman web Polarsteps.

DAPATKAN INSPIRASI UNTUK MERANCANG PERJALANAN ANDA SETERUSNYA

Semak Staff Picks kami atau gunakan carian untuk mencari beberapa perjalanan yang paling berinspirasi dari seluruh dunia!

** APA KATA MEDIA ***

• "Polarsteps membantu anda menjejaki dan berkongsi perjalanan anda dengan cara yang mudah dan menarik." - Next Web

• "Polarsteps menghasilkan log kembara yang mengagumkan, dan menjadi punca kegatalan kaki yang teruk di dalam kewartawanan anda." - TechCrunch

• "Aplikasi Polarsteps menggantikan jurnal kembara anda, menjadikannya lebih mudah dan lebih cantik." - National Geographic

** MAKLUM BALAS **

Kami ingin mengetahui apa yang anda fikirkan tentang Polarsteps. Sila hantar maklum balas anda (dalam bahasa Inggeris) kepada support@Polarsteps.com atau Facebook di www.facebook.com/Polarsteps.

Lihat lanjut

Penilaian Pengguna Stor untuk Polarsteps - Travel Tracker

0
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Bendera Polarsteps - Travel Tracker

trusted bendera
Berjalan dengan baik 0
needs licence bendera
Memerlukan lesen 0
fake bendera
Apl tiruan 0
virus bendera
Virus 0
apps avatar stor
apps Stor 2.71M 3548.43M

APK maklumat tentang Polarsteps - Travel Tracker

Versi APK 3.2.1.1
Keserasian Android 5.0+ (Lollipop)


Muat turun Polarsteps - Travel Tracker APK
Muat Turun